Sunday, December 11, 2011

PRODUK BARU KAMI!!!!

RA'EI CHOCS mencuba utk membuat produk baru pula...BUNGA TELOR GULA-GULA...Insyaallah,bunga telur gula-gula ini akan dijual dgn harga yg amat b'patutan..dan yang plg bagus ia boleh dimakan di setiap genap kecuali batang & reben shj yg tidak boleh di mkn..:-)..harap ramailah yg b'minat utk menempah bunga telor gula-gula kami ini..:-)

Wednesday, November 30, 2011

Order dari k.sall juga..Alhamdulillah..

kerana order ini kami telah terima customer baru..Alhamdulillah..sekali lg terima kasih kpd k.sall. ini 4bji coklat dlm 1 kotak..k.sall telah tempah sbyk 50kotak..Alhamdulillah..

nie order dari k.sall

Thanks a lot k.sall..byk k.sall bantu kami selama ini..:-)..inilah dia regular customer kami...nie pula 30bks 8pcs yg ditempah oleh k.sall utk cenderahati  bos2 di pejabat suaminya...Alhamdulillah...

Order dari kakak iparku..

Thanks k.ngah atas support selama ini..coklat nie ditempah oleh k.ngah untuk dia hadiahkan pada ann sepupunya atas kejayaan menamatkan pengajian...

Order dr k.ros juga

K.ros order coklat lolly kartun upin ipin..ini untuk anak2 kwn2 sekelasnya..thanks k.ros

ini pon order dari costumer baru..k.ros..Alhamdulillah




Ini tempahan dari k.ros...tempahan ini utk renion kelas 5 akaun...Alhamdulillah..Thanks k.ros..

Free Hantaran Untuk Yus

Atas sbb Yus order dgn yg nilai yg agak besar..so adelah hadiah percuma untuk Yus..buka aje pada yus..pada sesiapa sahaja yg order coklat @ apam polka dot @ kek coklat moist melebihi RM500 ...kami akan hadiahkan hntaran free ...:-)..so,kpd sesiapa yg b'minat,bolehlah order dari kami nnti.. :-)

dan ini juga menggunakan design yg baru... :-)

Order dari kawan sekolah..

 Alhamdulillah...rezeki smkin b'tmbh..ini pulak order dari Yus..rakan sekolah...Thanks Yus atas  order yg byk nie..:-)..Hope Yus b'puas hatilah dgn coklat2 nie..

Alhmadulillah..tempahan dari Ain lg..


Tempahan dari Ain color gold...stlh dia tgk design baru gubahan baru tue,dia b'minat..Alhamdulillah..smkin rmai yg minat dgn gubahan bru nie..:-)

Alhamdulillah Rezeki lagi

Kali ini k.aya order lolly cartun lebih banyak..200 btg...:-) katanye utk diberi kpd anak2 kwn2nye sempena reunion sekolah...Thanks k.aya,..:-)

order dari costumer baru..Alhamdulillah..



dah bosan dgn design lama..so,skrg watlah design baru lak..letak coklat sblh,bunga sblh..Alhamdulillah..rmai yg b'minat dan bg respon positif..:-)
Dah lamanye x update blog nie..bkn sibuk..bukan jugak xde gmbr nak upload..cuma penyakit MALAS yg datang... :-) ...Tapi,alhamdulillah..skrg ade kerajinan ckit..so,bolehlah upload gmbr2 bru.. :-)

Tuesday, June 14, 2011

Tuesday, May 24, 2011

tempahan dari suzan..kawan sekolah dulu...



Lolly rose bakul nie untuk dihadiahkan pada adiknye untuk dibuat hantaran...Thanks suzan.

tempahan 50 bks coklat 3pcs dari seorang pakcik



kata pakcik nie,coklat-coklat nie dibeli untuk dihadiahkan pada anak-anak yatim...so,dia suruh ltk huruf ABC..dan dgn itu,aku kurangkan ckit harganye...moga-moga semakin murahlah rezekiku...amin...

Tuesday, April 5, 2011

Order dari rakan sepejabat Hubby

 Coklat nie tempahan dari Fadli rakan sepejabat hubby..untuk hantaran adiknye....

Tempahan baru dari Sheda

 Inilah hasil kerja tangan aku yg p'tama..Alhamdulillah..semuanye b'jln lncar..dan cntik..:-)...dalam love box nie ade 20bji coklat praline lg..bntuk b'gntung pada customer mintak...yg sheda nie aku just wat bntuk ros....Thanks Sheda...

Wednesday, March 9, 2011

Kelas coklat bersama Chef Amer


Inilah dia Chef amer..chef yg sgt hebat psl coklat...

cam x prcaya aku leh jumpe dia n blajar cklat dgn dia...slama nie tgk dia dlm buku n tv je...sgt byk ilmu dpt dri dia...n pling best sgt2lah klakar orgnye.....

Selama lbh kurang 7jam kls dgn dia agak byk jugaklah ilmu yg aku dpt....cara pengajarannye mcm kilat..sangatlah cepat...nsib baiklah aku dah ade sikit ilmu psl cklat..so,xdelah m'gagau sangat..
Bagi sesetengah kwn yg blm knl dunia cklat lg,rasanya pening gak kot...tp bestlah suasana dia...Insyaalah,kata chef akan ade kelas seterusnya pas raya nnti...